VAKANTIE SEYCHELLEN EILANDHOPPEN

Ontwikkeld door de schrijver van Reishandboek Seychellen: Jan Willem Hamel

Zoveel mogelijk vrijheid om zelfstandig de idyllische stranden, bergroutes en unieke, wonderschone natuur te zien. Terwijl u in comfortabele hotels overnacht - aan (of dichtbij) de mooiste stranden ter wereld. Daarom is Vakantie Seychellen Eilandhoppen samengesteld. Vakantie Seychellen Eilandhoppen koppelt Mahé, Praslin en La Digue. Deze drie Inner Islands van de Seychellen zijn de parels van de Indische Oceaan. Eilanden die u bewondering en plezier brengen. Vakantie Seychellen Eilandhoppen laat u elke dag verbazen - deze droomreis zal u altijd herinneren!

Wat u ervaart tijdens deze reis

 • Vrijheid!
 • De Seychellen als droomarchipel, middenin de Indische Oceaan;
 • Cultuur (La Digue) en de unieke, kleurrijke natuur.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Reisbeschrijving Vakantie Seychellen Eilandhoppen

Dag 1: Afhankelijk van uw vliegschema, komt u vandaag aan op de internationale luchthaven van Mahé. Welkom op de Seychellen! Na aankomst wordt u naar het stijlvolle hotel gebracht. Dit is gesitueerd op Mahé; de bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te bezoeken.

Dag 2: Een heerlijke en ontspannen dag om aan Mahé te wennen! U kunt relaxen aan het zwembad van het hotel… of wegdromen op het tropische, witbeige strand vlakbij het hotel. De keuze is aan u!

Dag 3: ’s Ochtends wordt uw huurauto bij het hotel afgeleverd (kosten ter plekke te betalen). Daarna heeft u alle vrijheid om de nationale parken (entrees ter plekke te betalen), kustroutes, bergpassen en viewpoints van Mahé te ontdekken. Raadpleeg Reishandboek Seychellen en bezoek de mooiste stranden… ga ontspannen, snorkelen of zwemmen. U overnacht in hetzelfde hotel.

Dag 4: Nog een dag om Mahé te verkennen! Met uw huurauto kan u naar Victoria gaan, om de kleurrijke markt (Sir Selwyn Clarke Market) en Victoria Botanical Garden te bezoeken. Daarna heeft u opnieuw de tijd om een strand uit te zoeken waarop u wegdroomt met zicht op zee. Anse Major (Morne Seychellois National Park) zal u zeker aanspreken. Dit strand wordt omgeven door regenwoud en is wandelend bereikbaar (hiking trail, stevige schoenen nodig). U overnacht in hetzelfde hotel.

Dag 5: U rijdt naar de luchthaven van Mahé, waar u de huurauto inlevert en voor de (korte) vlucht naar Praslin incheckt. Na aankomst haalt u de huurauto op bij het verhuurstation en kunt u Praslin ontdekken. Dit eiland is het juweel van de Inner Islands… rijdend wisselen stranden, dorpjes en regenwoud elkaar af. Probeer Anse Georgette te bezoeken, dit strand behoort tot de meest idyllische ter wereld. U kunt ook Anse Kerlan bezichtigen.
U overnacht in een stijlvol hotel, direct gelegen aan het strand (Cote d’Or).

Dag 6: Opnieuw heeft u de vrijheid om Praslin zelfstandig te ervaren! Breng een bezoek aan Vallée de Mai, bekend om de stokoude coco-de-mers en andere endemische palmen (uitgebreid behandeld in Reishandboek Seychellen, kosten niet inbegrepen). Na deze unieke ervaring kunt u Anse Lazio bezoeken. Dit brede droomstrand wordt omringd door regenwoud en heeft enorme granietrotsen. Zonder twijfel behoort Anse Lazio tot de sfeervolste stranden ter wereld. Aan het einde van de dag levert u de huurauto in bij het hotel waarin u opnieuw overnacht.

Dag 7: Heeft u dat groene en triangelvormige eiland ten oosten van Praslin zien liggen? Dat is La Digue, wat u vandaag gaat beleven! U gaat op eigen gelegenheid naar de haven van Praslin, waar u de ferry neemt naar La Digue. Daar krijgt u een fiets, waarmee u het kleine en bewoonde eiland gaat verkennen. Dit is bezaaid met regenwoud en stelt cultuur en natuur centraal. Volg de (fiets)routes naar l’Union Estate (met daarin het beroemde Anse Source d’Argent) en Anse Severe (fantastisch snorkelen). Vergeet niet naar de oostkust te fietsen: hier zijn de mooiste zandstrandjes en is het zicht op de jungle en zee geweldig. Na afloop van de dag op La Digue levert u op de afgesproken tijd de fiets in en gaat u met de boot terug naar Praslin. Daar reist u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel (Cote d’Or).

Dag 8: U wordt teruggebracht naar het vliegveld van Praslin. Daar checkt u in voor de vlucht naar Mahé. Na aankomst wordt u opgehaald en wordt u naar uw hotel aan de zuidoostkust gebracht. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag 9: Afhankelijk van uw vluchtschema wordt u naar de luchthaven van Mahé (Seychelles International Airport) gebracht. Daar checkt u in voor de terugvlucht.

---Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden---

Indicatie ligging van de Seychellen

Garantiefonds

Uw boeking wordt gedekt door de garantieregeling van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden, erkend door ANVR) en het Calamiteitenfonds. De bevestiging hiervan is zichtbaar in de vrijblijvende offerte.Dit is ook het geval als u van Vakantie Seychellen Eilandhoppen een reis-op-maat maakt. 
 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 
Bij uw aanvraag voor meer informatie worden de hotels bij naam genoemd.
Wilt u een ander type huurauto of luxere hotels/guesthouses? Of wilt u een alternatieve route?
Stuur uw wensen: info@hameltravel.nl. U ontvangt de (vrijblijvende) persoonlijke offerte zo snel mogelijk.

Inbegrepen bij de reissom

 • Binnenlandse vlucht Mahé-Praslin en retour met Air Seychelles;
 • Luchthavenbelastingen en heffingen voor de binnenlandse vluchten;
 • 23 kilo ruimbagage per persoon op de binnenlandse vluchten;
 • Transfers zoals omschreven in het programma;
 • Huurauto Mahé: Hyundai i10 of gelijkwaardig (handgeschakeld met airco en radio), inclusief ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen, van dag 3 t/m 5;
 • Huurauto Praslin: Hyundai i10 of gelijkwaardig (handgeschakeld met airco en radio), inclusief ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen, op dag 5 en 6;
 • Overnachtingen in 2-persoonskamers op basis van logies en ontbijt;
 • Dagexcursie naar La Digue inclusief ferry en fietshuur op dag 7;
 • Assistentie van de plaatselijke agent/vertegenwoordiger.

Niet inbegrepen in de reissom

 • Intercontinentale vluchten en bijbehorende luchthavenbelastingen en heffingen;
 • Overige maaltijden, tenzij anders vermeld;
 • Drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard;
 • Kosten voor de hotelaflevering van de huurauto op Mahé (ca. EUR 15,-);
 • Benzine en eventuele parkeerkosten;
 • Borg autohuur ter plaatse te voldoen per creditcard van de hoofdbestuurder;
 • Entreegelden bezienswaardigheden en nationale en privéparken (conservation fees);
 • Overige entreegelden en (optionele) excursies.

Deze reis is al te boeken voor

€ 2109,- p.p.

(gebaseerd op 2 personen, onder voorbehoud van beschikbaarheid en exclusief de intercontinentale vluchten).

Speciaal aan Vakantie Seychellen Eilandhoppen

 • U heeft een auto ter beschikking op Mahé en Praslin. Neem Reishandboek Seychellen mee en ontdek alle sights!

 • Zelfstandig in te delen als actieve reis, relaxvakantie of als actieve ontspanreis;

 • U heeft een auto ter beschikking op Mahé en Praslin. Neem Reishandboek Seychellen mee en ontdek alle sights

 • 3 goede en stijlvolle hotels (middensegment).

 • De vertrekdatum bepaalt u (in overleg).
Hamel Travel

Reserveren

Ontvang vrijblijvend uw persoonlijke offerte!
Klik hier en vul het formulier in.

Hamel Travel beantwoord uw verzoek zo snel mogelijk.

Heeft u vragen?
Bel Jan Willem (tel. 06 22722189
vanuit België +31 6 22722189)

of stuur een e-mail (info@hameltravel.nl).