Geselecteerde reizen door Jan Willem Hamel

Hamel Travel -  Israel

AVONTUURLIJKE KAMPEERREIS DOOR OMAN

Oman leent zich uitstekend voor zelfstandige kampeerreizen. Met uw kampeergerei in de 4x4 heeft u gebied ter grootte van Italië om te ontdekken. Dit is echter grotendeels berg- en woestijngebied, planning is dus nodig. Tijdens deze kampeerreis wisselen verharde wegen, onverharde bergwegen  en gravelwegen elkaar af.

 U bezoekt overdag oases, dorpjes en wadi’s, waarna u kampeert in gebied wat u aanspreekt. Ook zijn plaatsen opgenomen waarin u inkopen kunt doen, en wisselen  ...

Hamel Travel - Reis op maat

REIS OP MAAT
COMPLEET NAAR WENS

Wilt u een reis op maat, die berust op uw wensen? Jan Willem adviseert u graag. Oman, Seychellen, Zuid-Afrika, Swaziland, de Emiraten en Israël.
Deze landen kent Jan Willem Hamel als geen ander.
Hij woonde hier of komt hier regelmatig om toerisme- en cultuurpublicaties te schrijven en is dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen ontwikkelen wij het reisplan dat volledig aansluit bij ...

Hamel Travel - Self drive Oman

FLY DRIVE REIS NATUUR EN CULTUUR OMAN

Oman, het veilige sultanaat van kleurrijke wadi's, eindeloos strand en woestijn. Waar oprecht gastvrije mensen bergdorpjes en oases bevolken en u uitnodigen te komen kijken. Oman rondreis 'Natuur en Cultuur' heb ik ontwikkeld om lezers van Reishandboek Oman een betaalbare en toegankelijke topreis te bieden. Deze schitterende Oman rondreis geniet inmiddels aanzienlijke populariteit. Na het ontdekken van musea en souqs in Muscat maakt u kennis met het ruige berggebied....

Hamel Travel - Seychellen

FLY DRIVE ZUID-AFRIKA EN DE SEYCHELLEN

Tijdens deze fly drive Zuid-Afrika en de Seychellen combineert u observeren van wilde dieren met ervaren van eilandleven. Door op de Seychellen wegdromen op stranden vrijblijvend te combineren met bezoeken van nationale parken. Fly drive Zuid-Afrika en de Seychellen maakt het zo mogelijk om inspanning en ontspanning optimaal te combineren.

 

Gedurende de fly drive Wildlife & Island Life ziet u zo het beste van Zuid-Afrika, Swaziland en de Seychellen. Vakantie te midden van savannes, bergmeren, suikerrietplantages en regenwouden. Op de mooiste stranden ter wereld.

Hamel Travel - Vakantie Seychellen Eilandhoppen

VAKANTIE SEYCHELLEN EILANDHOPPEN

Zoveel mogelijk vrijheid om zelfstandig de idyllische stranden, bergroutes en unieke, wonderschone natuur te zien. Terwijl u in comfortabele hotels overnacht - aan (of dichtbij) de mooiste stranden ter wereld. Daarom is Vakantie Seychellen Eilandhoppen samengesteld. Vakantie Seychellen Eilandhoppen koppelt Mahé, Praslin en La Digue. Deze drie Inner Islands van de Seychellen zijn de parels van de Indische Oceaan.

Eilanden die u bewondering en plezier brengen. Vakantie Seychellen Eilandhoppen laat u elke dag verbazen - deze droomreis zal u altijd herinneren!