REIS OP MAAT

Aangeboden reizen en reizen op maat, compleet naar wens

Met veel plezier en deskundigheid ontwikkelt Hamel Travel het reisplan dat aansluit bij uw wensen. Dit doet Jan Willem al jaren, met veel plezier. Voor avonturisten ontwikkelde hij routes door Rub Al Khali, kampeerders liet hij de 'outback' van Oman verkennen en beleidsmedewerkers kregen routes door Zuid-Afrika die natuur en gastronomie combineerden.

Vul op het onderstaande boekingsformulier uw wensen in. Dit is geheel vrijblijvend. Jan Willem Hamel neemt daarna zo snel mogelijk contact op, om deze wensen te bespreken. Hierop volgt het persoonlijke reisplan. Als dit aan uw wensen voldoet, zal Hamel Travel de aangesloten (en in Nederland gevestigde) reisspecialist vragen om een offerte voor het reisplan uit te brengen. Ook deze is geheel vrijblijvend.

Deze reisspecialist voldoet aan de hoogste eisen van Hamel Travel. Op de offerte ziet u meteen van welk (door de ANVR erkend) garantiefonds en reisvereniging de specialist lid is. Dit schept duidelijkheid en vertrouwen. Uw boeking vindt bij deze touroperator plaats.

Door deze procedure profiteert u dubbelop, zonder dat het u extra geld kost! U maakt namelijk gebruik van de uitgebreide auteurskennis van Jan Willem op het gebied van dagelijkse routes, bezienswaardigheden en culturele events. De betrokken touroperator kent goede vluchttarieven, betrouwbare autohuur en actuele accommodatie-aanbiedingen. Wacht niet en vraag nu uw reis-op-maat aan!

Al enthousiast?

Bent u al enthousiast geworden over Hamel Travel?
Neem dan direct contact op!

Hamel Travel is telefonisch bereikbaar:

maandag t/m vrijdag 09:15 - 19:00 uur
zaterdag 10:00 - 14:00
Feestdagen uitgezonderd

Belt u vanuit Nederland? Bel 06-22722189
Belt u vanuit België? Bel +31 6 22722189

Stuur uw e-mail naar contact@hameltravel.nl

Reisgezelschap

Soort reis, voorkeuren en activiteiten