Kennismaken met Hamel Travel

Reserveer een presentatie, bekijk de speciale reizen, stel uw persoonlijke reis samen of laat Jan Willem Hamel uw reis begeleiden. Welkom in de wereld van Hamel Travel!
 
Jan Willem Hamel kent Zuid-Afrika, Swaziland, Oman, de Emiraten en de Seychellen grondig: als auteur schreef hij reisgidsen over deze landen. Deze boeken blijven up-to-date door middel van nieuwe edities en intensieve onderzoekreizen. Lezers roemen de details, volledigheid en prettige schrijfstijl. Jan Willem Hamel kent ook elke hoek van Israël; tijdens zijn werk reisde hij tienduizenden kilometers door bergen en valleien.
 
Hierdoor kent Jan Willem Hamel ‘zijn’ landen als geen ander. Of het nu om toerisme gaat, of over cultuur en archeologie, zijn detailkennis en expertise van deze landen is paraat en actueel. Jan Willem Hamel bereisde de Rub Al Khali, wandelde in de diepe Seychelse regenwouden en zocht in Noord-Oman naar restanten van verdwenen civilisaties. Deze ervaringen, en vele andere, wil hij graag met u delen via Hamel Travel.
 
Spreekt een oproep, lezing of reis u aan? Stuur uw verzoek naar Jan Willem Hamel. Samen bespreken wij wensen en mogelijkheden. Voor gepubliceerde reizen ontvangt u een persoonlijke offerte, die geheel vrijblijvend is. Deze wordt verstrekt door de betrokken Nederlandse touroperator (lid van een reisgarantiefonds dat is erkend door de ANVR).
 
Ontvangt u liever een persoonlijk reisvoorstel voor uw reis naar Oman, Seychellen, Zuid-Afrika, Swaziland, Dubai/Abu Dhabi of Israël? Hamel Travel helpt u graag; ontwerp van reisroutes en opnemen van unieke bezienswaardigheden is immers de vakkennis van Jan Willem. Als het reisplan of de dagindeling aan uw wensen voldoet, ontvangt u de vrijblijvende offerte van de reisspecialist die bij Hamel Travel is aangesloten. Deze is gevestigd in Nederland en is lid van reisgarantiefonds SGR of GGTO, beide door de ANVR erkend.
 

Dubbele sterkte

Jan Willem Hamel kent routes, bezienswaardigheden en de achtergronden van ‘zijn’ landen door en door. De aangesloten reisspecialisten kennen hun wegen naar de beste vluchttarieven, betrouwbare autohuur en actuele accommodatie-aanbiedingen. U profiteert dubbelop, zonder dat het u extra geld kost.
 
  • Hamel Travel blijft betrokken bij uw reis, ook nadat deze is geboekt. Uw vragen blijven beantwoord;
  • De gepubliceerde reizen zijn met auteurskennis samengesteld en geselecteerd;
  • U heeft direct contact met Jan Willem Hamel; uw (aan)vraag wordt dus efficiënt behandeld.
 
Hamel Travel - reishandboek