Unieke reisgidsen

Met Reisgids Wit-Rusland begon het auteurschap van Jan Willem Hamel! Dat was in 2003 en betrof eigen initiatief dat positief werd beoordeeld door Uitgeverij Elmar. Wachten op gunstig toerismeklimaat was het devies, waarna Jan Willem Hamel in 2005 Wereldwijzer Polen schreef.

Netwerken, maken van onderzoekreizen en ordenen van informatie leidden tot een supergids die werd geroemd om details, volledigheid en overzichtelijkheid. Lezers waardeerden de beschrijvingen van Gliwice, Katowice, Tarnów en Lublin. Eindelijk kregen deze plaatsen de positieve descripties die zij verdienen.

Reisgidsen Indische Oceaan

Sinds 2006 richt Jan Willem Hamel zich op landen aan en in de Indische Oceaan. Centraal-Europa wordt echter niet vergeten - door middel van plaatselijke nachttreinen, EuroCity-treinen en bussen.

In 2008 verscheen Wereldwijzer Mozambique (Uitgeverij Elmar). Lezers kenden deze gids 4,5 (van de 5) sterren toe, een hele prestatie! Hamel schreef uitgebreid over de culturen, talen en geschiedenis van dit gastvrije en enorme land. In 2015 verschenen Reishandboek Oman en Reishandboek Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland. ‘Oman’ is het gevolg van Hamels ongekende passie voor dit droomsultanaat. Duizenden kilometers legde hij af door middel van intensieve woestijnexpedities. ‘Zuid-Afrika’ is het land wat Jan Willem door en door kent en waarmee hij zich verbonden voelt. Jaarlijks brengt hij enkele maanden in de republiek op de zuidpunt van Afrika door. Bezoeken aan familie en nieuwe verkenningen gaan dan hand in hand.

Nu schrijft Jan Willem Hamel Reishandboek Seychellen. Dit veelzijdige project leidt naar ’s werelds indrukwekkendste regenwouden, stranden en bergen.

Bestellen van reisgidsen

De reishandboeken van Jan Willem Hamel zijn te bestellen op de website van Uitgeverij Elmar:

http://www.uitgeverijelmar.nl/auteur/jan-willem-hamel/

Neem contact op met Jan Willem of met de uitgeverij als u meerdere gidsen wilt bestellen: info@uitgeverijelmar.nl

Presentaties

Met zijn auteurschap en een flinke portie enthousiasme als basis, verzorgt Jan Willem Hamel presentaties over Oman, Zuid-Afrika, de Seychellen en Israël.

Hamel Travel

Al enthousiast?

Bent u al enthousiast geworden over Jan Willem Hamel als auteur?
Neem dan direct contact op!

Hamel Travel is telefonisch bereikbaar:

maandag t/m vrijdag 09:15 - 19:00 uur
zaterdag 10:00 - 14:00
Feestdagen uitgezonderd

Belt u vanuit Nederland? Bel 06-22722189
Belt u vanuit België? Bel +31 6 22722189

Stuur uw e-mail naar contact@hameltravel.nl